Training

Dressuur en springen

Dressuur en springen


Ik ben een gediplomeerde ORUN (3) instructrice B/L, voor zowel groepslessen als privé. Ik heb ervaring met manege lessen maar ook met privé voor jong en oud!

Ik geef les met een EquiTeacher, zodat alles wat er gezegd wordt goed overkomt. Ik gebruik de EquiTeacher door weer en wind en het heeft me nog nooit in de steek gelaten!

Een dressuur of springles duurt 45 minuten, ik kom daarvoor bij u op locatie.
Voorafgaand van de les bespreken we de 'problemen' waar u tegen aanloopt bij het rijden en proberen we samen tot een oplossing te komen (houdt er rekening mee dat dit natuurlijk niet meteen zal lukken). Het kan zijn dat u eerst weer helemaal terug naar de basis moet om vanuit daar tot een oplossing te komen. Tijdens de les gaan we de 'problemen' uitwerken, met als doel: de oplossing! Na de les geef ik huiswerk mee waar u gericht mee aan het werk kan.

Voor zowel wedstrijdruiters als recreatieruiters (bixie, beginnend of gevorderd) ben ik beschikbaar en geef ik met veel plezier les.
Ook is het mogelijk dat ik uw paard kom trainen op locatie bij u of bij mij op locatie, dit gebeurt allemaal in overleg zodat wij een trainingsplan samen opstellen.

Tevens is het ook mogelijk om u ondersteuning te bieden met het beleren/doorrijden van uw paard/pony. Er wordt een passend (trainings)schema voorbereid samen met een voedingsadvies voor het beste resultaat!

Tijdens mijn lessen maak ik regelmatig gebruik van balken als deze aanwezig zijn, hiervoor is geen bodyprotector benodigd.

Tijdens het rijden wordt er gebruik gemaakt van de Equestic SaddleClip! De SaddleClip analyseert en meet precies wat er getraind wordt. De Equestic SaddleClip is eenvoudig aan het zadel te bevestigen en er kan zonder enige hinder voor ruiter of paard mee worden gereden.

NB. Het rijden geschiedt op eigen risico en voor eigen verantwoording. Het dragen van goed schoeisel en een cap en/of bodyprotector is hierbij verplicht!

Longeren

Door mijn diverse scholingen is het ook mogelijk om met uw paard/pony aan de slag te gaan met diverse middelen (hulpteugels) en lichaamsbandages tijdens het werk. Dit wordt aan de hand of aan de longe gedaan. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.