Recensies

A. Louwe- Leeuw

Klant balkenclinic

Hele originele en creatieve manier om met balkjes, die in verschillende vormen liggen, je paard alert te maken en hem te gymnastiseren.
Aardige , rustige instructrice die oog voor iedere combinatie heeft en je tips en trucs geeft zodat je steeds beter je focus weet te leggen om je paard in balans over de balkjes te laten gaan.
De balkjes clinic van Stephanie is echt een aanrader !

S. Huppen

Klant ECT en instructie

Na 1 behandeling heel veel verschil bij ons paard, echt een aanrader. Tevens geeft ze ook nog eens fantastische privelessen, dankbaar met haar hulp.

S. Pronk

Klant ECT

Ze heeft mijn pony nu 1 keer behandeld en zag al duidelijk verschil en dat pas na 1 keer !!
Ze is heel erg rustig, mijn pony was af en toe wat onrustig, maar ze blijft gewoon kalm doorgaan..
doet haar werk super, zeker een aanrader

Notenboom

Klant voedingsadvies

Super blij met je advies én het resultaat. De afwisseling met de balken is ook super leuk en zoals je terug kan zien in zn bovenlijn 😍🤩 nogmaals bedankt 🤗

S. Sterk

Klant ECT

Ze doet het super! ze is zo lief voor je paard! En je ziet ook nog duidelijk verschil! En dat al na 1 behandeling!!

E. Wegner

Klant ECT

Ik ervaar de behandelingen van Stephanie als zeer fijn en dit laat Ché zeer duidelijk merken.

Hij staat tijdens de gehele behandeling heerlijk te releasen. Gapen, likken, smakken en half slapend staan zijn een van de dingen wat Ché laat zien. Ché is geen paard wat veel dagen vrij kan hebben en dat heeft Stephanie erg goed ingeschat. Ze adviseerde mij ook om hem niet te lang vrij te geven maar wel het werk rustig op te pakken d.m.v. wat longeerwerk.  De eerste keer dat Stephanie kwam had Ché heel erg last van zijn verhuizing. Hij bleef maar rondjes draaien in stal en kon zijn eigen rust maar niet vinden.  Bij de tweede afspraak had Ché wat meer moeite om bij Stephanie te ontspannen omdat het heel erg druk was op stal. Door te verkassen naar een andere plek waar Ché makkelijker kon opletten lukte het Stephanie toch om Ché zijn aandacht erbij te krijgen. Wederom merkte ik na de behandeling weer veel verschil in Ché zijn gedrag op stal. Hij stond niet meer rondjes te tollen op stal maar het bleef alleen nog bij heel hard hinniken.

Tussen de tweede en derde keer zat dit keer een langere periode. Ik was na de tweede behandeling al zeer tevreden maar merkte toch dat een Ché nog niet helemaal wilde ontspannen tijdens het rijden/

Stephanie weer langs laten komen met een fijne behandeling met haar Guasha steen en ze heeft mij wat oefeningen mee gegeven die ik eens in de 10 dagen moest herhalen. Een week later had ik een wedstrijd. Ché heeft nog nooit zo fijn en ontspannen gelopen op een nieuwe locatie! Een vierde afspraak is dus ook al gemaakt! Het is erg fijn dat Stephanie de tijd neemt om je paard goed te observeren maar ook om hem te behandelen. Hierbij legt ze aan de eigenaar ook uit wat ze doet en waarom ze het doet. Hierdoor begrijp en zie je ook sneller wat Stephanie bedoelt met bijv. releasen.

Buiten de behandelingen om staat Stephanie ook klaar voor advies en als het moet, springt ze meteen in de auto om naar stal te rijden om te helpen!

Ik raad iedereen Stephanie aan bij paarden die wat moeite hebben met het vinden van rust en het vinden van ontspanning in het lichaam.