Wie ben ik?

Stephanie Felicity

Mijn passie voor paarden begon al jong, ik was 4 jaar toen ik voor het eerst een kinderfeestje bij een pony boerderij op Aruba hield. Echt heel vreemd was het niet, ik ben door mijn moeder besmet met het paardenvirus!

Ik ben in 2012 afgestudeerd aan het Clusius College in Alkmaar op de opleiding paardenhouderij. Mijn ervaring heb ik op gedaan in de velen paardenbedrijven waar ik mijn stages heb gelopen en waar ik heb gewerkt. 
Een paar uitgelicht: 
- Stoeterij Musterd
- Stal Marcel Beukers
- Schockemöhle Hamburg (DE)

Mijn gevolgde opleidingen, cursussen & trainingen kun je hier vinden.

Mijn passie ligt bij het lesgeven, in zowel dressuur als springen. Ik vind het enorm leuk om mijn ervaringen met jong en oud te delen!
Sinds 2018 ben ik begonnen met het geven van de ECT-technieken aan paarden, hier wordt steeds meer aan toegevoegd omdat ik het essentieel vindt om mijzelf bij te scholen op verschillende gronden! Ik ben daarom ook regelmatig te vinden bij diverse (bij)scholingen en wedstrijden.
Op mijn bucketlist staan nog een aantal punten waarin ik mijn horizon wil verbreden, namelijk; Sportmassage, osteopatie, Low Level laser en een whole horse dissection bijwonen, dit alles is uiteindelijk het resultaat voor een nog beter herstel/ontspanning voor uw paard tijdens een les/behandeling!

Ik ben zelf woonachtig in Julianadorp samen met mijn man en dochter, en mijn paard Creasure M staat in Groote Keeten!