Balkenparcoursen

14-01-2020

BIG NEWS!!!!

Binnenkort mag ik samen met collega-instructie Evelyn een clinic verzorgen, tijdens de les ligt er een leuk uitdagend balken parcours klaar waarbij je instructie zal krijgen.

De clinic is voor alle leeftijden, ieder niveau, iedere combinatie en uiteraard is iedereen welkom!

Door het trainen met balken en cavaletti's worden paarden soepeler, sterker, buigzamer, actiever en ze gaan hun gangen beter ontwikkelen!

Tijdens de clinic oefenen we volop met balken en cavaletti's. We leggen een basis met complete uitleg om hier uiteindelijk zelf mee aan de slag te gaan.Na de training zul je dan ook meteen al verschil merken, de reacties zijn dan ook lovend als na een aantal keer trainen het resultaat er dan mag zijn!

Denk je nou ik wil graag ook zo'n clinic bij mij op stal?! Dat kan! Zijn er voldoende (min. 7) balken aanwezig en beschikt de locatie over een degelijke rijbaan, vraag dan gerust naar alle mogelijkheden!

Heb je geen eigen locatie beschikbaar maar wil je wel graag een clinic rijden? Dan is dat ook mogelijk! Hou onze agenda in de gaten want er zullen een aantal clubs datums open stellen van een clinic waarin je mee kan rijden!

©2023 Equine Sports. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin