Blog

 

De kop van Noord Holland is opgeschikt door de infectieziekte droes!

Met deze warme dagen is er een nationaal hitteplan afgegeven! Niet alleen voor mensen maar ook voor dieren! Hieronder een aantal tips om je paard zoveel mogelijk verkoeling te geven!

Niks is fijner dan je paard lekker te zien eten van de grond of van de bomen, maar hoe weet je nou of het niet giftig is?
Hieronder een lijst met een aantal genoemde planten/struiken en bomen welke niet goed zijn voor je paard.
Struiken:

Als ik zeg kruiden, denken de meeste mensen aan kruiden die je over het eten gooit. Maar dit onderwerp gaat over de diverse kruiden(planten) die in jouw weiland groeien! De meeste zeggen, ja maar op mijn weiland groeit gras, oke... maar heb je wel eens verder gekeken dan enkel gras?
Groeien er bijvoorbeeld paardenbloemen? Klaver? Brandnetels? Dit...

How to: Budget proof je deken schoonmaken (en houden)!
1. Borstel het vuil en modder regelmatig van de droge paardendeken af. Leg de deken plat op de vloer en wrijf zo de modder en het vuil af door middel van een harde borstel.

Oefening 2: Laat je paard zijn hoofd naar beneden brengen midden tussen de beide voorbenen door. Hou deze houding waar mogelijk een aantal seconden (5-10) vast. Begeleid je paard weer rustig terug naar zijn normale houding en herhaal dan de oefening 3x.

©2023 Equine Sports. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin