Blog

 

Wat hebben we weer genoten van alle clinics die we dit jaar hebben mogen geven! Genieten jullie mee met alle after movie's van het jaar 2022?

Wij hebben niet stil gezeten afgelopen zomer! Wij hebben namelijk met 2 ruiters onze nieuwe promo video opgenomen!

Genieten jullie mee?

De maatregelen houden zich nog even in zijn greep waardoor het nog niet mogelijk is om balkenclinics te organiseren.

Maar wij zitten niet stil! We willen jullie uitdagen om mee te doen aan onze online balken competitie!

Er zijn 4 klassen waaraan je kan deelnemen:
- Bixie: Alleen stap en draf
- Beginner...

Op 05-09-2020 mochten wij een clinic verzorgen in Nieuw-Loosdrecht! We werden ontzettend leuk ontvangen door de contactpersoon op een prachtige stal.

We hebben weer 2 mooie passende parcoursen weten uit te zetten en kregen een leuke club (25 deelnemers!) aan deelnemers van verschillende klassen, disciplines en rassen!

De parcoursen lagen weer zo...

Wist je dat het voor iedere eigenaar belangrijk is om de anatomie van de hoef te "kennen". Je hoeft geen pro te zijn maar je kunt wel je oog trainen om verschillen en veranderingen waar te nemen, sterker nog je kunt ook op tijd waarnemen voordat het de kans krijgt om zich te ontwikkelen tot grote problemen of kreupelheid.

Heel veel mensen beginnen steeds meer het nut te in te zien van kruiden voor je paard! En het leukste is, ze groeien misschien wel gewoon in je achtertuin!

Hoe kun je nou je paard lekker verwennen en dat het ook nog gezond is?!

Ikzelf heb een grote speciekuip in mijn achtertuin gezet waar ik een...

Het is buiten nog ontstuimig weer, maar als je lekker aan het poetsen bent zul je het willicht al wel gemerkt hebben... Rond vliegende haren! En of ze nou wit, bruin of zwart zijn al snel zit niet alleen je paard, maar ook je poetsspullen, de stal en jijzelf bedekt onder een laag haar. De vacht van je paard...

Binnenkort mag ik samen met collega-instructie Evelyn een clinic verzorgen, tijdens de les ligt er een leuk uitdagend balken parcours klaar waarbij je instructie zal krijgen.

©2023 Equine Sports. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin