Aroma therapie


 
Bij aromatherapie wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën, ook wel etherische of aromatische oliën genoemd. Essentiële oliën zijn de stoffen van planten, bloemen en bomen die de afweer regelen, de hormoonhuishouding op orde houden en de communicatie uitvoeren van de plant zelf. Alles is energie. Met energetische interventies kunnen eventuele verstoringen van een lichaam weer in evenwicht worden gebracht waardoor het lichaam zelf aan de slag gaat om in balans te komen. Aromatherapie / essentiële oliën kunnen hierin een hele mooie aanvullende rol spelen.

Tijdens mijn behandelingen zal ik een paar oliën bij de hand hebben om het paard d.m.v. geuren uit te nodigen om te aarden.
De reukzin beïnvloedt het gedrag, de stemming en moties van paarden. Reacties op geur zijn onbewuste reacties van het oudste deel van de hersenen, het limbische systeem.

Ik werk met de oliën van de Silverlinde en Young Living (Deze zijn 100% gegarandeerd zuiver, zonder toevoegingen, verdunningen, en zijn biologisch geteeld en getest), ik laat de paarden enkel ruiken en zal nooit een olie aanbrengen op de huid. Dit omdat de olie onwijs versterkt is, bijvoorbeeld in 1 druppel knoflookolie zitten 8 teentjes knoflook verwerkt.
Mocht u interesse hebben in een van de oliën dan kunt u mij vrijblijvend om advies vragen.
©2023 Equine Sports. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin